Zack1528
contestada

Read the following passage and answer the question below:

Todos los sábados, Sandra va de compras al centro comercial. Ella mira en la tienda de ropa, en la zapatería y en la librería. En la tienda de ropa, Sandra compra una blusa y paga ciento treinta dólares. En la zapatería, Sandra compra las pantuflas y gasta veinte dólares. En la librería, Sandra compra una revista y paga cinco dólares. ¡Sandra gasta mucho dinero!

¿En qué tienda gasta Sandra más dinero? (3 points)

el centro comercial
la zapatería
la librería
la tienda de ropa

Respuesta :

She spends the most money at La Zapateria, because there she spends 50 dollars.

At la libreria she spends only 5 dollars while at the la tienda de ropa she spends 30 dollars. The centro comerical is the entire strip mall, so it doesn't count as a store.

Please consider giving brainliest answer and thanks to the answer you find the most helpful! :)

Answer:

La tienda de ropa

Explanation:

The passage says Sandra goes to the mall and visits three stores: the clothing store (tienda de ropa), the shoe store (la zapatería), and the bookstore (la librería). She spends one hundred thirty dollars on a blouse at the clothing store, twenty dollars on slippers at the shoe store, and five dollars on a magazine at the bookstore. She spent the most money at the clothing store, since she bought and incredibly expensive blouse.

ACCESS MORE
EDU ACCESS
Universidad de Mexico