This excerpt was written by Olaudah Equiano, an enslaved African who was taken to Barbados. Read the passage, then answer the question.

Their huts, which ought to be well covered, and the place dry where they take their little repose, are often open sheds, built in damp places; so that when the poor creatures return tired from the toils of the field, they contract many disorders, from being exposed to the damp air in this uncomfortable state.

–Sugar Changed the World,
Marc Aronson and Marina Budhos

Which words from the passage best support the author’s purpose?

A. tired, toils, poor
B. repose, places, air
C. huts, covered, dry
D. sheds, places, damp

Respuesta :

Answer:

A. tired, toils, poor

Explanation:

Tired, toils, poor are the words from the passage best support the author’s purpose.

What is an enslaved person?

Enslaved person is forcing a person to stay in a bad situation.

By what name an enslaved person called?

Slaver is the name an enslaved person get called.

Hence, the correct answer is Option A

Learn more about an enslaved person on https://brainly.com/question/2010646

#SPJ2

ACCESS MORE
EDU ACCESS
Universidad de Mexico