Read the following excerpt from “The Cask of Amontillado” and answer the question.

At the most remote end of the crypt there appeared another less spacious. Its walls had been lined with human remains, piled to the vault overhead, in the fashion of the great catacombs of Paris. Three sides of this interior crypt were still ornamented in this manner. From the fourth side the bones had been thrown down, and lay promiscuously upon the earth, forming at one point a mound of some size.

What is the meaning of the underlined word promiscuously as it is used in the passage?

immorally
haphazardly
systematically
impurely

Read the following excerpt from The Cask of Amontillado and answer the question At the most remote end of the crypt there appeared another less spacious Its wal class=

Respuesta :

the answer to the question is impurely

Answer:

The meaning of the underlined word "promiscuously" as it is used in the passage is the following one:

Haphazardly.

Explanation:

If the bones lay "promiscuously" upon the earth, it means they did not lay there in a particular order, that is, they were simply thrown there in a completely random way. In other words, the bones lay "haphazardly" upon the earth.

RELAXING NOICE
Relax